Præster

Allehelgens- og Sundkirkens fælles præstekontor ligger lige ved siden af Sundkirken på adressen:

Lodivej 9
2300 København S

Line Bønding
Sognepræst kbf
Mobil: 31 36 28 80
E-mail: lab@km.dk
Træffes efter aftale (mandag fri)

Suzette Ejdrup
Sognepræst
E-mail: sej@km.dk
Træffes efter aftale (fredag fri)

Mik Kjerulff
Sognepræst

E-mail: mikj@km.dk
Træffes efter aftale (mandag fri)

Kontakt personregisterføren / kordegnen på kordegnekontoret hvis du ønsker information om attester, fødselsanmeldelser, medlemskab, barnedåb, konfirmation og vielser / velsignelser.

For henvendelser omkring omsorgs & ansvarserklæring, navngivning, navneændring og begravelse bedes du bruge borger.dk.

Kirkekontor

Du skal henvende dig til personregisterføren på kirkekontoret i det sogn, hvor du selv eller de berørte personer har bopæl hvis de vedrører nogle af disse ting:

• attester
  • fødselsanmeldelse
  • medlemskab
  • barnedåb
  • konfirmation
  • vielse / velsignelse

Ellers skal du henvende dig til borger.dk for at anmelde disse ting:

• omsorgs & ansvarserklæring
  • navngivning
  • navneændring
  • begravelse

Men selvom det muligvis ikke er Allehelgens Kirke eller Sundkirken, du skal have fat i, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.