Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Konfirmation i Sundkirken

Der er åbnet for tilmelding.
 

Konfirmation 2022
Fredag den 13. maj (Bededag)

Konfirmation 2023
Fredag den 5. maj (Bededag)

Konfirmation 2024
Fredag den 26. april (Bededag)

Konfirmation 2025
Fredag den 16. maj (Bededag)

Tilmelding  

Tilmeldingen til samtlige konfirmationsdatoer er åben. Du er først tilmeldt når du har udfyldt tilmeldingsblanketten og modtaget en bekræftelse. 

Man kan tilmelde sig helt frem til "Velkomstgudstjenesten". 

Hvis du gerne vil gå til konfirmationsforberedelse, men ikke er helt sikker på, om du vil konfirmeres, er det en god idé, at melde sig til konfirmation alligevel, så du har muligheden. 

Velkomstgudstjeneste

Der er Velkomstgudstjeneste den 19. september 2021 kl. 10.00 i Sundkirken. Du vil modtage en invitation når det nærmer sig.
Efter gudstjenesten vil der være en kort introduktion til årets gang og konfirmationsundervisning. Der bliver selvfølgelig også lejlighed til at stille spørgsmål.

Alle indskrevne konfirmander forventes at deltage i gudstjenesten sammen med deres forældre. Der får man sit første kryds for kirkegang. 

Konfirmandundervisning

Kommende konfirmander fra sognet har fortrinsret til forberedelse og konfirmation i Sundkirken. Der oprettes kun et hold.

Undervisningen er obligatorisk. Det vil sige, at man skal komme hver gang. 
Hvis man er syg, skal en af forældrene kontakte præsten eller ringe til kirkekontoret på 32 58 31 30 og melde afbud. 
Undervisningen er onsdage fra kl. 14.00 - 15.30 men kan også foregå en lørdag formiddag eller lignende. (Pga. ændring i skoletiden har undervisningstidspunktet ændret sig for at kunne tilpasse flest skoleskemaer. Der kan forekomme ændringer.)

Første gang der er forberedelse er onsdag den 22. september kl. 14 - 16

Kirkegang er obligatorisk. 
Man skal gå i kirke som anvist af præsten. Det kan være på både søndage og hverdagsaftenener. 

Pratisk information

På konfirmationsdagen skal konfirmanderne møde i kirken kl. 09.20. Der er fotografering foran alteret, og forældre må gerne møde op for at tage billeder til familiealbummet.

Der må ikke fotograferes under selve gudstjenesten, men efter gudstjenesten er der mulighed for at fotografere i kirken.

Konfirmationen begynder kl. 10.00 og varer ca. 1 - 1.5 time.
Der er 150 siddepladser i Sundkirken og man er sikret 7 pladser til familie og venner.

Er der mere end 14 konfimander tilmeldt vil der være konfirmation både kl. 10.00 og kl. 12.00. Fordeling af konfirmanderne vil ske når konfirmandundervisningen er startet.