Der er åbnet for tilmelding.

Konfirmation 2019
Fredag den 17. maj (Bededag)
Lørdag den 18. maj

Konfirmation 2020
Fredag den 8. maj (Bededag)
Lørdag den 9. maj

Konfirmation 2021
Fredag den 30. april (Bededag)
Lørdag den 1. maj

Konfirmation 2022
Fredag den 13. maj (Bededag)
Lørdag den 14. maj

Tilmelding

Tilmeldingen til samtlige konfirmationsdatoer er åben. Det er først-til-mølle principet. Der er kun plads til 14 konfirmander pr. dato. Du er først tilmeldt når du har udfyldt tilmeldingsblanketten og modtaget en bekræftelse.

Man kan tilmelde sig helt frem til "Velkomstgudstjenesten".

Hvis du gerne vil gå til konfirmationsforberedelse, men ikke er helt sikker på, om du vil konfirmeres, er det en god idé, at melde sig til konfirmation alligevel, så du har muligheden.

Velkomstgudstjeneste

Der er Velkomstgudstjeneste i september. Du vil modtage en invitation når det nærmer sig.
Efter gudstjenesten byder vi på en snack og en kort introduktion til årets gang og konfirmationsundervisning. Der bliver selvfølgelig også lejlighed til at stille spørgsmål.

Alle indskrevne konfirmander forventes at deltage i gudstjenesten sammen med deres forældre. Der får man sit første kryds for kirkegang.

Konfirmandundervisning

Kommende konfirmander fra sognet har fortrinsret til forberedelse og konfirmation i Sundkirken. Der oprettes kun et hold.

Undervisningen er obligatorisk. Det vil sige, at man skal komme hver gang.
Hvis man er syg, skal en af forældrene kontakte præsten eller ringe til kirkekontoret på 32 58 31 30 og melde afbud.
Undervisningen er onsdage fra kl. 13.45 - 15.15 men kan også foregå en lørdag formiddag eller lignende. (Pga. ændring i skoletiden har undervisningstidspunktet ændret sig for at kunne tilpasse flest skoleskemaer. Der kan forekomme ændringer.)

Kirkegang er obligatorisk.
Man skal gå i kirke som anvist af præsten. Det kan være på både søndage og hverdagsaftenener.

Der er plads til 14 konfirmander på hver dato og ikke flere. Det er efter "først til mølle princippet".

Pratiske information

På konfirmationsdagen skal konfirmanderne møde i kirken kl. 09.20. Der er fotografering foran alteret, og forældre må gerne møde op for at tage billeder til familiealbummet.

Der må ikke fotograferes under selve gudstjenesten, men efter gudstjenesten er der mulighed for at fotografere i kirken.

Konfirmationen begynder kl. 10.00 og varer ca. 1 - 1.5 time.
Der er 150 siddepladser i Sundkirken og skal man konfirmeres på Store Bededag har man sikret 7 pladser til familie og venner. Hvis du skal konfirmeres søndagen efter er der ca. 15 pladser til familie og venner men dette kan ændres hvis der er flere konfirmander på dagen.