Konfirmation i Allehelgens Kirke

Konfirmation 2023 er lørdag den  6. maj  - reserver plads her

Konfirmation 2024 er lørdag den 4.maj  - reserver plads her

Konfirmation 2025 er lørdag den 3.maj  - reserver plads her

Man kan reservere plads til sit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation flere år i forvejen.
Men samme år, som barnet skal begynde til præst skal forældremyndighedsindehaverne tilmelde barnet via nem-id i perioden maj-november.

Tilmeld via Nem-id

Når man tilmelder via Nem-id skal man være opmærksom på at vælge Allehelgens Sogn, så barnet bliver meldt til i den rigtige kirke.

Hvis du har tilmeldt dig det forkerte år eller i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Line Bønding på lab@km.dk.

Indskrivningsmøder
Der vil blive holdt indskrivnings- og informationsmøder et par hverdagsaftner i august, hvis antal indskrevne konfirmander overstiger 25. Vi indkalder til møderne klassevis til et møde, som forventes at vare ca. 1 time.

Velkomstgudstjeneste

I år er der velkomstgudstjeneste for Allehelgens Kirkes konfirmander søndag den 11. september 2022 kl. 12.00 i Allehelgens kirke.
Alle indskrevne konfirmander forventes at deltage i gudstjenesten sammen med en forælder. Der får man sit første kryds for kirkegang.

Konfirmandforberedelsen

Man kan tilmelde sig konfirmationsforberedelsen helt frem til velkomstsgudstjenesten, som afholdes i september.

Der er en aftale med Lergravsparken Skole om, at konfirmandforberedelsen ligger onsdag fra kl. ca 14. Konfirmander fra andre skoler kan have andre skemaer, og det må forhandles mellem skole og hjem at konfirmanden kan være til forberedelsen til tiden.

Hvis holdet overstiger 25 konfirmander, så fordeler vi præster dem mellem os, ligesom der er mulighed for, at holdet deles i to, hvor et hold møder 14.00 - 15.30 og et andet hold møder 15.30 - 17.00. Det oplyser vi om, så snart vi ved, hvor mange, der er tilmeldt.

Alle bliver konfirmeret den 6. maj 2023 i Allehelgens Kirke.

Første gang vi mødes til forberedelse er onsdag den 14. september kl. 14.00 (/15.30)

Forberedelsen er obligatorisk.
Det vil sige, at man skal komme hver gang.
Hvis man er syg, skal en af forældrene ringe / sms'e til Line Bønding på 31 36 28 80 og melde afbud.
Undervisningen foregår hovedsageligt om onsdagen mellem kl. 14 og 16/17, men der kan også lægges forberedelse en lørdag eller lignende (også obligatorisk).

Kirkegang er obligatorisk. Man skal gå mindst 8 gange i kirke fordelt ud over hele forberedelsestiden. Jeg beder forældrene være behjælpsomme med, at dette sker.
Man skal gå i kirke som anvist af præsten. Det kan være på både søndage og hverdagsaftener.

Jeg glæder mig meget til at møde alle de nye konfirmander :-)

Med venlig hilsen,
Line Bønding,