Børnegudstjeneste

Sundkirken, Lodivej 9, 2300 København S
Suzette Ejdrup
Gratis

I dag og i de næste børnegudstjenester vil vi forbinde bibelens store fortællinger med kroppen. Vi skal bruge både hjerte og hoved, hænder, øjne og ører, ja hele kroppen fra top til tå.

Kom og vær med, når de forskellige kropsdele binder vores egne erfaringer sammen med bibelens store fortællinger.

I dag i Halloween gudstjenesten handler det om hænder – om at være i gode hænder. Guds gode hænder og hinandens gode hænder.

Vi skal høre fortællingen om Jesus, der lægger sin hånd på nogle små børn og velsigner dem, og lover at være med dem altid.

Efter den korte gudstjeneste er der mulighed for at komme på (u)hyggelig tur i kirkens tårn, og vi byder på aftensmad i salen. Kom gerne udklædt.

Der er ingen tilmelding, alle er velkommen, og alt er gratis.