Børnegudstjeneste i Sundkirken

Udgivet af Line Bønding, ons d. 5. jan 2022, kl. 12:09
Kommende arrangementer

Børnegudstjeneste i Sundkirken

Det er en børnevenlig spaghettigudstjeneste for børn og deres voksne i Sundkirken. Gudstjenesten holdes sædvanligvis af Suzette Ejdrup i samarbejde med De grønne Pigespejdere i Sundkirken.
Vores dygtige organister og sangere spiller og synger for til fællessang.

Vi holder gudstjenesterne den sidste mandag i hver måned kl. 18.00, bortset fra juni og juli, hvor der er sommerferie.
I år er der heller ikke børnegudstjeneste i februar måned, da der er Fastelavnsgudstjeneste i Allehelgens Kirke kl. 12.00 dagen før.

Efter gudstjenesten byder vi på aftensmad i menighedssalen, og ofte er der mulighed for at lave forskellige sjove aktiviteter sammen med spejderne.

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen.

Hvis man ønsker en reminder, kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev om børnegudstjenester/adviserings SMS ved at kontakte Janne Nyborg på JHNY@km.dk

Hvert år er der et gennemgående tema for børnegudstjenesterne.

Til og med maj 2022 er temaet Bibelens skjulte skatte:

Bibelen er en stor skattekiste af historier, der fortæller os om Gud, og hvordan Gud og mennesker hører sammen. I dette års børnegudstjenester finder vi nogle af de skjulte skatte frem – de fortællinger, vi ikke hører så tit.

Fortællinger knyttes sammen med børnenes hverdag og de store spørgsmål, som børn også kan tumle med. Børnene inddrages derfor på forskellig vis aktivt i gudstjenesten, hvis de ønsker det.

Vel mødt!