Udgivet af Janne Nyborg, tor d. 11. jul 2019, kl. 00:00

Ingrid Gadager Jørgensen er ansat hos os som vikarierende sognepræst i Line Bønding sygeorleov.

Ingrid præsenterer sig selv:

I tiden fra den 26.06.2019  til den 27.09.2019 er jeg konstitueret sognepræst i Allehelgens Kirke og Sundkirken under Line Bøndings sygeorlov.
De sidste 14 måneder har jeg været konstitueret sognepræst i Adventskirken i Vanløse. Tidligere har jeg også været ansat i tre måneder ved Nathanaels Kirke, i nabosognet, så jeg har tidligere stiftet bekendtskab med det kirkelige liv på Amager. Det er således ikke helt fremmede forhold for mig.
Endvidere har jeg også tidligere været kirkeligt engageret i menighedsråd på Østerbro, ved Taksigelseskirken i en del år.
Det skal nævnes, at jeg også bor på Østerbro.
Jeg glæder mig meget til at skulle stifte bekendtskab med menighederne i begge kirker.

Kategorier Kommende arrangementer